Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

Wij hebben in de loop van meerdere decennia omvangrijke knowhow verworven op het gebied van handelsketens. Die zetten wij met alle plezier voor uw succes in!

In de referenties kunt u inzien dat wij ons van geval tot geval opnieuw instellen op de omstandigheden op locatie en optimaal kunnen voldoen aan alle eisen op het gebied van verwarmings-, koelings- en ventilatietechnische apparaten. Onze ervaren, 15-koppige gespecialiseerde afdeling heeft tot dusver in geheel Europa meer dan 17.000 filialen uitgerust. De mogelijkheid om ruimten flexibel vorm te geven vormt een belangrijk aspect om te overtuigen.

 

Onze referenties geven aanschouwelijk weer hoe de technische installaties zich optisch in de ruimten invoegen en bovendien de vereiste veiligheid waarborgen. Onze producten zijn niet alleen effectief, maar passen zich ook optimaal aan de desbetreffende lokale eisen aan en worden op deze wijze een met hun omgeving.

 

Als speciale service voor u brengen wij met alle plezier het contact met contactpersonen van onze referentieprojecten tot stand. Op deze wijze hebben u en uw opdrachtgever de mogelijkheid zich een persoonlijke indruk te verschaffen van de kwaliteit van ons werk. In sommige gevallen kunnen wij het zelfs mogelijk maken dat u al gerealiseerde projecten bezichtigt. Neem gewoon contact met ons op en wij stellen alles in het werk om u een zo omvangrijk mogelijke blik op ons werk te verschaffen.

 

U wilt meer informatie? Klik dan hier en verschaf uzelf een overzicht van onze referenties met nog meer projectspecifieke informatie en foto's.