Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

Gebouwen voor handelsketens moeten meestal in enorm korte tijd worden gebouwd. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de typische problemen en zijn daarop ingesteld. Wij verlenen u snel en competent advies en komen u tegemoet met extra tijdbesparende maatregelen.

Veel opdrachtgevers, investeerders en handelsketens zelf eisen dat markten en winkelruimten binnen zeer korte tijd worden gebouwd; dit leidt in bijna alle gevallen tot navenante tijdsdruk bij planners en alle bijkomende werkzaamheden.

 

Vertragingen gaan meestal gepaard met hoge kosten, omdat termijnen contractueel worden geregeld. Als een bouwproject dus niet volgens planning kan worden voltooid, moet in de regel rekening worden gehouden met het opleggen van hoge straffen.

 

Om dit te ontlopen is een volledige en vakinhoudelijk juiste planning onvermijdelijk. Wij helpen u daarbij!

 

Dankzij de enorme ervaringswaarden waarover wij op het gebied van de handelsketens beschikken, kunnen wij binnen de advisering snel op de individuele eisen qua planning ingaan en u juist daar steunen waar dat nodig is om het krappe tijdsschema probleemloos aan te houden.

 

Onze adviesprestatie loopt hierbij van het oplossen van vakgebied overkoepelende problemen tot en met individuele aanzetten voor oplossingen, die wij voor u uitwerken. Bovendien kunnen wij u extra tijd besparen door onze korte levertijden.

 

U zult het zien: wij stellen alles in het werk om een tijdige en toch hoogwaardige projectafsluiting voor u mogelijk te maken. Neem contact met ons op!