Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

Woonruimten en serres moeten hun bewoners van dienst zijn als oord van ontspanning. Het algemene binnenklimaat speelt hierbij een beslissende rol. Wij bij Kampmann kennen de bijzonderheden van dit toepassingsbereik en adviseren u uitvoerig.

Met name in woonruimten en serres voeren fouten in de planning en uitvoering snel tot extreme ontevredenheid en frustratie bij het latere gebruik.

 

Een vaak voorkomend probleem in dit toepassingsbereik is invallende koude lucht vóór grote raamvlakken of in wintertuinen. Om een daarmee samenhangend ongunstig binnenklimaat te voorkomen is het raadzaam om onze convectorputverwarmingen toe te passen.

 

Voor de bewoners van particuliere ruimten hebben aspecten zoals behaaglijkheid en comfort een zeer grote betekenis, omdat de ruimten geborgenheid scheppen en moeten dienen ter ontspanning. Hierbij kunnen permanente tocht of harde geluiden die bijvoorbeeld door foutief toegepaste verwarmings-, airco- en ventilatie-installaties (HVAC-installaties) veroorzaakt worden, de atmosfeer van welbehagen aanzienlijk storen.

 

Wij kennen de behoeften van onze klanten en hebben onze producten speciaal op deze eisen afgestemd. Zij zorgen ervoor dat er onafhankelijk van de seizoenen altijd een aangenaam klimaat in de ruimten heerst. Neem met alle plezier contact met ons op!