Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

Binnen woonruimten en serres moet de toch al beperkte ruimte niet nog eens worden ingeperkt door de technische apparaten. In onze portefeuille vindt u voor ieder object de passende inrichting.

Bij woonruimten en serres is in de regel slechts een overzienbaar oppervlak aanwezig dat niet moet worden verknoeid door grote verwarmings-, airco- en ventilatie-installaties (HVAC-installaties). Daarom is de keuze van een individueel passend systeem, dat plaatsbesparend kan worden toegepast en toch aan alle functies voldoet, van groot belang.

 

Bovendien speelt ook de uitstraling een beduidende rol – mensen willen in de ruimten per slot van rekening een gevoel van welbehagen hebben en niet worden gestoord door onesthetische apparaten. Daarom moeten de technische installaties niet op zichtbare plaatsen worden gezet, maar optisch in de ruimte worden geïntegreerd.

 

Onze productportefeuille biedt u een grote keus van apparaatcomponenten die aan deze eisen voor de meest uiteenlopende ruimten voldoen. Wij adviseren u bij het selecteren van de producten of het desbetreffende soort montage en vinden samen met u voor iedere woonstijl de passende oplossing.

 

Wilt u meer ervaren? Ons competente team is altijd voor overige vragen voor u beschikbaar.