Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

De gebouwstructuren in woonruimten en serres voldoen in de regel niet aan een uniform raster. Wij bieden zo nodig met onze flexibele speciale fabricaten zelfs voor buitengewone wensen het passende product.

Iedere opdrachtgever heeft individuele voorstellingen van zijn eigen vier muren. Daarom kan de architectuur in de particuliere bouwnijverheid extravagante vormen en kleuren aannemen. Voor deze veeleisende projecten hebben wij in onze veelzijdige, individueel aanpasbare productportefeuille passend componenten, die kunnen worden aangepast voor de betreffende omstandigheden.

 

Onze individuele speciale fabricaten kunnen door hun afmetingen in de betreffende ruimten worden ingevoegd en daar optisch in worden geïntegreerd. Op aanvraag kunnen eveneens verschillende oppervlakmaterialen worden verwerkt; zodoende kunt u door onze ondersteuning zowel optisch als functioneel de ideale oplosingen voor uw klanten uitwerken.

 

Door de grote keuze van individueel aanpasbare producten en onze jarenlange ervaring met speciale oplossingen voor de woonruimten en serres zijn wij uw competente partner, als het erom gaat ook voor ongewone bouwstijlen de juiste productkeuze te maken. Ons team adviseert u met alle plezier.