Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

Planning en concepten

Planning en concepten

De volledige ondersteuning van HVAC tot Z

Advies regelingstechniek

 

Ondersteuning bij de planning ter plaatse

Systeemoverschrijdende vakcompetentie

 

Individuele planning voor elk gebouw

Door technologische standaards is het koppelingsvermogen binnen gebouwen mogelijk geworden. De zogenaamde BUS-systemen zijn daarom een interessante optie voor bouwheren en consumenten.Door technologische standaards is het koppelingsvermogen binnen gebouwen mogelijk geworden. De zogenaamde BUS-systemen zijn daarom een interessante optie voor bouwheren en consumenten.
Door technologische standaards is het koppelingsvermogen binnen gebouwen mogelijk geworden. De zogenaamde BUS-systemen zijn daarom een interessante optie voor bouwheren en consumenten.
 
Elk gebouw, nieuwbouw of renovatie, moet, afhankelijk van zijn grootte, ligging en gebruikswijze, en rekening houdend met de externe invloeden, individueel gepland worden.Elk gebouw, nieuwbouw of renovatie, moet, afhankelijk van zijn grootte, ligging en gebruikswijze, en rekening houdend met de externe invloeden, individueel gepland worden.
Elk gebouw, nieuwbouw of renovatie, moet, afhankelijk van zijn grootte, ligging en gebruikswijze, en rekening houdend met de externe invloeden, individueel gepland worden.

Zekere planning bij projecten

 

Advies voor oplossingen en toepassingsgebieden

Onderzoeks- & ontwikkelingscentrum

 

Planning in de context van het gebruik van het gebouw

Wegens de gestegen eisen aan de planning ondersteunt het Kampmann Onderzoeks- & Ontwikkelingscentrum u bij meettechnische onderzoeken.Wegens de gestegen eisen aan de planning ondersteunt het Kampmann Onderzoeks- & Ontwikkelingscentrum u bij meettechnische onderzoeken.
Wegens de gestegen eisen aan de planning ondersteunt het Kampmann Onderzoeks- & Ontwikkelingscentrum u bij meettechnische onderzoeken.
 
De functie/het gebruik van een gebouw en de specifieke eisen van de gebruiker vormen, naast de geometrische, natuurlijke en geografische criteria, de centrale basis voor het werk van een TGU-ingenieurskantoor.De functie/het gebruik van een gebouw en de specifieke eisen van de gebruiker vormen, naast de geometrische, natuurlijke en geografische criteria, de centrale basis voor het werk van een TGU-ingenieurskantoor.
De functie/het gebruik van een gebouw en de specifieke eisen van de gebruiker vormen, naast de geometrische, natuurlijke en geografische criteria, de centrale basis voor het werk van een TGU-ingenieurskantoor.

Contactpersoon vinden

 

Efficiëntieadvies / -berekening

Persoonlijk voor u beschikbaar

 

Resultaatgeoriënteerde planning


 

Het efficiënte gebruik van energie is het centrale thema van de laatste jaren in de HKL-branche.Het efficiënte gebruik van energie is het centrale thema van de laatste jaren in de HKL-branche.
Het efficiënte gebruik van energie is het centrale thema van de laatste jaren in de HKL-branche.