Webinar

Schoolventilatie

  

Door de Corona pandemie is de luchtkwaliteit in scholen weer een veelbesproken onderwerp.

Waar de slechte luchtkwaliteit door een te hoog CO2 gehalte in de klaslokalen al jaren een erkend probleem vormt, stelt de overheid nu weer extra subsidie ter beschikking, waarmee scholen worden ondersteund om de voor een beter binnenklimaat benodigde luchtbehandelingsapparatuur aan te schaffen.

In deze Webinar wordt de Kampmann WZA school WTW voorgesteld, een toestel ontwopen voor bestaande klaslokalen wat éénvoudig en binnen één dag te installeren is.

  

Datum: 29.09.2021

Duur: 10:00 uur tot ca. 11.00 uur

Soort seminar: Online

Deelnemersbijdrage: 0,00 €
Dit webinar is gratis voor u.

Registreer nu

Spreker 

Ing. Alex Noordzij, Salesmanager Nederland en Vlaanderen

Vita

Ik heb in de afgelopen 39 jaar bij diverse luchttechnische bedrijven gewerkt, waar ik onder andere verantwoordelijk was voor het ontwerp, de in- en verkoop en de installatie van luchttechnische producten en projecten voor de offshore, industrie, utiliteit, greenery en retail.
De vele technische-, bedrijfskundige- en management cursussen die ik door de jaren heb gevolgd, heb ik succesvol aangevuld met de duale, BIM georiënteerde opleiding Integrated Building and Engineering aan de Hogeschool Utrecht.
Sinds december 2019 ben ik in de functie van Salesmanager in dienst van de Kampmann Group en help u graag verder met het maken van de juiste productkeuze voor uw project.