Hotel Lido Palace, Riva del Garda TN

Exclusief art nouveauhotel aan de oever van het Gardameer

Opdrachtgever: Hotel Lido Palace S.p.A., Riva del Garda TN, Italien

plaats: Riva del Garda TN

Lido Palace maakt deelt uit van ‘The Leading Hotels of the World’, een verzameling van ’s werelds beste en meest luxueuze hotels, resorts en wellnesscentra. Venkon C zorgt voor het beloofde geruisloze klimaatcomfort in de exclusieve hotelkamers. De apparaten bevinden zich onopvallend in het valse plafond aan de ingang van de kamers. Van daaruit wordt de circulatie- en frisse lucht via flexibele buizen naar de luchtafvoer aan het venster geleid.

Superefficiënte vloerverwarming en -koeling, dat is exact wat de Katherm HK-convectorputverwarmingen doen in de foyers, in de gangen, de restaurants en het wellnesscentrum. Dankzij oplossingen op maat zoals verstekhoeken en zuiluitsparingen sluiten de convectorputten naadloos aan bij de architectuur van het hotel. De gevelbrede glaspartijen blijven onaangeroerd en bieden een prachtig uitzicht op het schilderachtige meer, de adembenemende bergen en het historische park.

In de luxesuites op de bovenste verdieping zijn de Katherm HK-convectorputten geïntegreerd in de lage borstweringen. De convectorputten zijn in het volledige hotel mooi afgedekt met Optiline-rolroosters in natuurlijk geëloxeerd aluminium.

Dankzij de nieuwe EC-technologie en het lage energieverbruik zorgen de Katherm HK-convectorputten voor duurzame besparingen op de werkingskosten. De convectorputten in de nieuwe glazen foyer zijn uitgerust met een luchtaanvoerfunctie waardoor een combinatie van verwarmen, koelen en aanvoeren van frisse lucht mogelijk is.

Een Tandem 300-luchtgordijn in het valse plafond van de hotelingang maakt de perfecte ontvangst van gasten mogelijk. Het beschermt doeltreffend tegen koudeluchtinval in de winter en vermindert warmeluchtstromen in de zomer. De innovatieve tandemtechniek minimaliseert energieverlies bij openstaande deuren.

Vakkundig geïnstalleerd door: Masè Termoimpianti S.r.l.

Ingebouwde produkten

Venkon

Venkon

Ventilatorconvectoren, circulatielucht. Verwarmen, koelen en filteren voor maximaal comfort.
Tandem EC

Tandem EC

Voor- en warmeluchtgordijn voor een effectievere afscherming van koude lucht.