Kampmann publiceert actuele product- en handelsinformatie via 2BA!

Vanaf 22 februari 2023 zijn alle product- en handelsartikelgegevens van Kampmann GmbH & Co. KG beschikbaar via de 2BA-datapool. Dit omvat alle prijsinformatie, verpakkingseenheden en logistieke gegevens zoals verpakkingsvorm, gewicht en afmetingen. Hiermee zetten wij een belangrijke stap in de richting van uniforme gegevensuitwisseling met onze partners, klanten en potentiële nieuwe klanten.

Elektronische uitwisseling van informatie is tegenwoordig niet meer uit ons alledaagse leven weg te denken. De behoefte aan kwalitatief hoogwaardige product- en handelsgegevens blijft groeien en heeft steeds meer doelen. Om aan deze behoefte te kunnen voldoen, is een centrale datapool nodig. Dat wil zeggen: een productdatabase met een uniforme opbouw, waarin zo veel mogelijk fabrikanten en groothandelaren hun product- en bijbehorende handelsgegevens in een geclassificeerde en gestructureerde vorm kunnen plaatsen en waarin gebruikers aansluitend snel en doelgericht hun gegevens kunnen bekijken.

Wat is 2BA

2BA is de neutrale database voor product-, handels- en logistieke gegevens voor dealers in de elektro-, sanitaire, verwarmings- en klimaatbranche. Ze ondersteunen het proces waarbij dealers en groothandelaren de gegevens van leveranciers voor hun eigen softwaresystemen overnemen. Het doel is te waarborgen dat de gehele technische distributieketen permanent toegang tot actuele product- en handelsinformatie heeft.

Uw voordelen:

+ volledige producteigenschappen en bijbehorende handelsgegevens

+ snel en efficiënt digitaal inzichtelijk

+ altijd actueel

+ basis van de internationale ETIM-standaarden

 

Kleine tip: 

Heeft u al toegang tot 2BA en wilt u onze gegevens in de toekomst automatisch ontvangen? Voeg Kampmann dan aan uw keuzeprofiel toe. Het GLN van Kampmann is 4031845000005. De gegevens zijn ook beschikbaar via Unifeed.

Bekijk de actuele datakwaliteit van Kampmann