Een bouwstop door weersomstandigheden voorkomen

De watergestuurde luchtverwarmers worden op een bestaand of mobiel PWW-verwarmingstoestel aangesloten. Ze verwarmen en drogen kostenbesparend en beschermen u tegen weergerelateerde onderbrekingen van bouwwerkzaamheden.

Naast de bouwverwarmers met AC-ventilator (warmtevermogen maximaal 33,7 KW) vindt u in onze productserie ook een apparaat met ingebouwde EC-ventilator. Technische innovaties zorgen voor nog meer vermogen en gegarandeerde werking. De bouwverwarmer EC (warmtevermogen maximaal 38,9 KW) verwarmt en droogt niet alleen kostenbesparend, maar blijft ook na spanningsschommelingen of stroomuitval gegarandeerd werken dankzij zijn geïntegreerde automatische inschakeling. Zo biedt dit Kampmann-apparaat met name zekerheid in weekenden waarin niet wordt gewerkt. Om het warmtevermogen variabel aan te passen is standaard een toerentalregelaar geïntegreerd. 

Loont de aanschaf van een bouwplaatsverwarming de moeite?

Laten we dat eens narekenen. In dit artikel hebben wij de verschillende mogelijkheden qua bouwverwarming voor u beschreven en in een voorbeeldberekening kopen en huren ervan met elkaar vergeleken. Het resultaat: Na 61 dagen hebt u de kosten terugverdiend.

Hier vindt u de voorbeeldberekening.

Hoe worden bouwverwarmers op een bouwplaats toegepast?

Toen we een grote bouwplaats bezochten, hebben we de verwarming van de bouw met onze luchtverwarmers eens nader bekeken. Mobiele warmtebronnen voorzien 35 geïnstalleerde luchtverwarmers van pompwarmwater. Zo kunnen werkzaamheden als bijvoorbeeld tegelzetten of schilderen, zelfs bij de laagste temperaturen, allemaal probleemloos doorgang vinden.

In deze video kunt u die bezichtiging bekijken.

Meer technische informatie over onze bouwverwarmers vindt u hier.

De bouwverwarmer is op aanvraag ook verkrijgbaar in andere maten met een warmtevermogen tot 50 KW.

* Alle prijzen exclusief btw en verzendkosten.