Met de Kampmann-informatiebus gaan we voor mobiliteit en nabijheid

We komen met onze producten naar u toe. Want met twee nieuwe informatiebussen maken wij kwaliteit tastbaar binnen uw eigen bedrijfsomgeving.

De beide VW Crafter-voertuigen met eigen Kampmann-showroom zien er van buiten weliswaar hetzelfde uit, maar brengen heel verschillende aandachtspunten over. Eén ervan is 'geladen' met een representatief productaanbod: Venkon, Katherm, KaDeck, luchtdoorlaten. Van Fan Coil via de vloerconvector tot luchtverdeling: geïnteresseerde bezoekers kunnen al het essentiële van de Kampmann-producten en -oplossingen ervaren. Maar natuurlijk ook over de beste ondersteuning die Kampmann aan haar klanten biedt: van metingen en ondersteuning bij planning tot uitgebreide services.

De andere informatiebus legt de nadruk op het thema 'koeling' met producten als Katherm HK, KaDeck, KaCool D AF, Venkon en koelzeilen. Daarnaast tonen we met de hydraulicabox hoe eenvoudig koudwatersystemen kunnen zijn. Met het KaControl-programma komt ook het thema 'regeling' uitgebreid aan bod.

           

Klanten onder de indruk van de mobiele presentatie

Wilt u onze informatiebussen leren kennen? Dat is heel eenvoudig. Uw contactpersoon in de buitendienst komt graag naar u toe. Onze bezoekers tot nu toe zijn zonder uitzondering enthousiast over deze mobiele presentatie en dat zult u ook zijn. De demonstraties bieden onder geheel nieuwe omstandigheden de mogelijkheid om direct antwoord op vragen te krijgen, en dat dicht bij het product. Beide partijen kunnen direct veel dieper ingaan op details dan in een zakelijk overleg gebruikelijk is.

          

Nu aanvragen

Mogen we bij u, uw collega's of uw hele team langskomen? Stuur ons dan een kort bericht en we melden ons bij u voor het maken van een afspraak.