Compleet programma en talloze varianten

Kampmann is de enige fabrikant op de markt die luchtverwarmers aanbiedt met een vermogensbereik van 6,5 tot 89 kW en biedt met zijn productassortiment voor elke ruimte het passende apparaat. Daarop kunt u vertrouwen!

In plaats van allerlei verschillende fabricaten en technologieën te gebruiken, kunt u altijd met dezelfde apparatuur werken. Voor u betekent dit zekerheid, tijdwinst en routine.

Voor elk project kan een individueel passende oplossing gevonden worden die optimaal voldoet aan alle gebouwspecifieke eisen, of het nu gaat om verwarming en/of koeling, zowel in de industrie en handel als in verkoopruimten enz. De serie luchtverwarmers met EC-technologie bestrijkt een buitengewoon breed vermogensbereik.

Warmte- en koelvermogen

           

Consequente omschakeling op EC-technologie

Als marktleider geeft Kampmann het goede voorbeeld en heeft het bedrijf zijn hele serie luchtverwarmers omgebouwd naar EC-technologie. Eén technologie voor het hele assortiment luchtverwarmers? JA, omdat het consequent is.

De intelligente EC-elektronica maakt een traploze toerentalregeling met optimaal werkpunt van de motor over het complete toerentalbereik mogelijk. Daardoor wordt onnodig energieverbruik vermeden en consequent op bedrijfskosten bespaard: het doorslaggevende voordeel ten opzichte van de verouderde AC-technologie.

Voor de klant betekent dit vooral ontwerpzekerheid. EC-motoren staan voor efficiëntie en voldoen daarmee ook in de toekomst aan de voorschriften van de Ecodesign-richtlijn van de Europese Unie voor energieverbruiksrelevante producten (ErP), die in het jaar 2022 verder wordt aangescherpt.

De EC-technologie in de luchtverwarmer belooft ook een lagere geluidsemissie, aangezien de geïnstalleerde ventilatoren met sikkelbladen gelijkmatig en stil draaien, zelfs bij hoog vermogen. De luchtverwarmer werkt alleen in het vermogensbereik dat nodig is.

                  

De belangrijkste kwaliteitskenmerken van de EC-luchtverwarmerserie in één oogopslag

TOP voor zware omstandigheden

 • nieuwe diameter en bouwgrootten voor de complete bandbreedte 
 • grotere vermogens voor wat betreft volumestromen en warmtevermogens 
 • bouwgrootte 8 – voor extreem hoge hallen (tot 20 m)

TOP C - voor de eerste zomerstralen

 • breng op hete dagen koele lucht in de hal met de TOP C 
 • bied koeling aan als optie, zelfs als de klant alleen maar om halverwarming vraagt 
 • tot nu toe een projectspecifieke oplossing - de allrounder wordt nu een standaardproduct

TIP - eenvoudig, efficiënt, kosteneffectief

 • het kleine broertje van de TOP luchtverwarmers met zelfde design, echter met een kleiner assortiment aan accessoires 
 • alleen verkrijgbaar met koper/aluminium warmtewisselaar (minder geschikt om te voldoen aan de specifieke eisen bij agressieve substanties, vet of stof in de lucht)
 • laat ons uw project nauwkeurig bekijken, TIP of TOP, wij vinden een oplossing 

Ultra - veelzijdig voor planning op grote schaal

 • een ongewijzigd scala aan modellen
 • designwijzigingen voor betere prestaties

Bouwverwarmer - een echte redder in slechte weersomstandig-heden

 • met de bouwverhitter veilig door de winter om uw projecten op tijd af te ronden 

Alle luchtverwarmers worden bediend met de bedrijfseigen KaControl-sturing. Via gestandaardiseerde interfaces kunnen de apparaten bovendien in overkoepelende netwerken of gebouwautomatiseringssystemen zoals BACnet, Modbus of KNX worden geïntegreerd. Op die manier kunnen tot 60 apparaten gestuurd worden in maximaal 24 zones.

  

Made in Germany is geen holle frase bij Kampmann. De luchtverwarmers worden in Duitsland geproduceerd, evenals de geleverde onderdelen zoals de ventilatoren.

Lees ook: 

Luchtverwarmer altijd: TOP

TOP luchtverwarmers met EC-technologie

An der Decke installierter Lufterhitzer TOP